Čo hovorí o nás dievčatách a ženách oblečenie?

...

Každá z nás sa chce páčiť. Chce byť IN, trendy... Je to prirodzené, je to v nás ženách... :)

Čo hovorí o nás dievčatách a ženách oblečenie?
Foto: © pixabay.com

Myslíte si však, že nápadné oblečenie a výrazný make-up z nás žien urobí tie skutočne krásne ženy? Možno dokonalé pre mužov, ktorým nejde o nič iné, len aby mali pri sebe akýsi módny doplnok – áno sú takí. Takí, ktorých nezaujíma to, aká si úžasná, ako sa vieš krásne a z chuti smiať, aká si podarená keď zakopneš... :) Obliekaj sa pekne, maľuj sa :) ale...
 

Buď ženou, ktorá na prvom mieste pestuje svoje vnútro. Mať krásne srdce a dušu je neopísateľne silno príťažlivé.


Buď ženou, ktorá na prvom mieste pestuje svoje vnútro. Mať krásne srdce a dušu je neopísateľne silno príťažlivé. :)
Nezanedbávaj však ani svoj zovňajšok. Telo je chrámom ducha a musíme mať k nemu úctu. Čo sa však oblečenia týka, nebuď príliš výrazná, extravagantná... Nehovor svojím strohým oblečením – ponúkam sa vám.

Dnešná móda potichu vsúva trendy, ktoré zo ženy robia objekt žiadostivosti. Napasované oblečenie, veľké výstrihy, tielka, príliš krátke sukne, kraťasy, dokonca legíny atď. Oblečenie, ktoré obťahuje a odhaľuje ženské prvky. A kde je potom hranica? To musí každá žena vedieť, keď sa dobre popozerá v zrkadle odpredu – odzadu. Keď si dám túto sukňu alebo tieto kraťasy – nebude sa niekto na mne pohoršovať, nebudem objekt žiadostivosti pre mužov, ktorí ma vidia? A tá blúzka? Nepresvitá? A tá sukňa, kraťasy, a čo keď mi spadnú kľúče a budem sa musieť po ne zohnúť?

Trendy leta – kraťasy, v ktorých vidno už zadok, alebo ho ledva zakryjú je trochu primoc..., veď je to akoby sme vyšli v spodnom prádle... čo tak si dať o niečo dlhšie? To platí aj pri športe. Že napr. niektoré volejbalistky nosia veľmi krátke kraťasy? Ty taká nebuď, dbaj aj na športový odev, aby bol slušný. Je to vždy individuálne – o tebe samej... Poznám také, čo ich síce majú nad kolená, ale mierne, nie ledva pod zadok. Buď iná!! Buď výnimočná! :) Obliekaj sa tak, ako sa ti páči, ale slušne! Dá sa obliecť veľmi pekne, štýlovo a slušne. Buď svojská a jedinečná. Dnes máš množstvo ponúk v obchodoch s oblečením, je len na tebe, čo si vyberieš. Preto si nevyberaj to najobtiahnutejšie, najkratšie, vyzývavé. Chci sa zapáčiť hlavne svojím srdcom.
 

Buď iná! Buď výnimočná! Obliekaj sa tak, ako sa ti páči, ale slušne!


Na oblečenie si dávaj však ešte väčší pozor, keď vstupuješ do kostola. Je to chrám Boží, a tu už naozaj nepatria krátke sukne, príliš napasované oblečenie, holé plecia, veľké výstrihy atď. Maj veľkú úctu k tomuto miestu.
Ak chceš skutočne vytvárať vzťah s Ježišom, rešpektuj jeho prikázania. Neobliekaj sa ako objekt žiadostivosti. Buď hrdá na svoju jedinečnosť.
Preto pestuj svoju krásu, fyzickú, ale v prvom rade krásu srdca a duše. Potom budeš tou najpríťažlivejšou a najúžasnejšou ženou, ktorú si nájde taký princ, s ktorým budeš šťastná a ktorý si ťa bude ako ženu vážiť! Hovorím to z vlastnej skúsenosti, pretože si ma vzal pred Bohom môj úžasný a jedinečný manžel, od ktorého neopísateľne silno cítim, aká som pre neho vzácna, práve tou jednoduchosťou.

Veronika (25)

Podobné články

Chcel by si aj ty prispieť svojím svedectvom, článkom... alebo chceš pomôcť iným spôsobom k rastu tohto webu?

Ozvi sa nám!