Si slobodný / slobodná a hľadáš čo cez leto?

Si bez priateľa/ky? Si slobodný/á? Prihlás sa na výnimočný spoznávací a pútnicko-poznávací zájazd s kúpaním v mori, na ktorom zažiješ kopec zážitkov spolu s ostatnými slobodnými dievčatami, chlapcami, mužmi, ženami. Zájazd je vekom neobmedzený.

Si slobodný / slobodná a hľadáš čo cez leto?

Bezhraničná.sk a kresťanská zoznamka katrande.org Vás pozýva na:

Zájazd pre slobodných smiley do Talianska

KEDY?

v lete od 25.8. do 31.8.2019

KDE?

Taliansko (San Giovanni Rotondo, Monte Sant Angelo, Benátky, kúpanie v mori na Benátskej riviére)

ČO NAVŠTÍVIME?

(fotky z týchto miest si môžeš pozrieť pod článkom)

SAN GIOVANNI ROTONDO

Mesto v južnom Taliansku, v ktorom sv. páter Pio prežil viac ako 50 rokov (od roku 1916 až do svojej smrti v roku 1968).
Tento mystik 20. storočia mal dar čítania v ľudskom srdci, dar sĺz za spáchané hriechy, fyzicky trpel za odčinenie hriechov mnohých duší.
Uvidíme spovednicu, v ktorej páter Pio dlhé hodiny spovedával. Pred touto spovednicou ho niekoľko hodín čakávali veľké zástupy veriacich, ktorí chceli ísť práve k nemu na sv. spoveď. Tento svätec mal dar poznať hriechy kajúcnika, vedel mu ich pripomenúť, a tým si každý mohol vykonať užasnú sv. spoveď. Ak budete chcieť môžete si práve v San Giovanni Rotondo vykonať aj vy sv. spoveď u nášho slovenského kňaza, ktorí sa vám bude vo voľnom čase ochotne venovať smiley
Navštívime aj kostolík, v ktorom páter Pio slúžil sv. omše, novovybudovanú Baziliku Santa Maria delle Grazie a baziliku sv. Pia s podzemnou kaplnkou. 
Budeme mať čas modliť sa pri neporušenom tele pátra Pia.
Pokľakneme pred krížom, kde 20. septembra 1918 pri modlitbe prijal páter Pio na svojom tele dar stigiem (ustavične krvácajúce rany – znaky Kristovho umučenia), ktoré nosil na svojom tele 50 rokov.

Ubytovanie v San Giovanni Rotondo je zabezpečené hneď pri Sanktuáriu sv. Pátra Pia. V rámci individuálneho voľna budete mať čas na prechádzky po Sanktuáriu, čas na osobnú modlitbu, prípadne bude možnosť nakúpiť si suveníry v miestnych obchodíkoch, v ktorých nájdete aj náboženské predmety, ako ružence, obrázky, sošky a podobne. Nádherná je aj socha pátra Pia, ktorú si môžete kúpiť a odviesť domov a naďalej sa pri tejto soche modlievať k tomuto úžasnému svätcovi, ktorý za nás a za naše prosby neustále v nebi oroduje heart smiley

Hotel La Perla Del Gargano 3* v San Giovanni Rotondo, v ktorom budeme ubytovaní 2 noci je aj s krásnym bazénom, a keďže je letná sezóna bazén počas pobytu môžete využívať smiley

V hoteli je zabezpečená aj polpenzia, teda raňajky a večere.

MONTE SANT ANGELO

"Predtým, než sa vydáte ku mne ... choďte najprv na Monte Sant' Angelo a tam proste archanjela Michala o pomoc a ochranu" (sv. Páter Pio). Preto našou prvou zastavkou bude práve Monte Sant Angelo, kde budeme aj prvú noc ubytovaní. V hoteli Santangelo 3* je zabezpečená polpenzia (raňajky a večere). V hoteli je takisto k dispozícií bazén smiley

Monte Sant Angelo je nádherné malebné prímorské mestečko, kde sa koncom 5. storočia v jaskyni nad mestom zjavil archanjel Michal. Mestečko patrí k najvýznamnejším pútnickým miestam v Taliansku.
Pri zjavení archanjel Michal ukazoval na jaskyňu v hore a tlmočil Boží príkaz, aby sa jaskyňa premenila na kresťanský chrám. Táto svätyňa Santuario di San Michele Archangelo sa stala najvýznamnejšou pamiatkou mesta. Mestečko sa nachádza vo výške cca 800 m n. m. a ponúka prekrásny výhľad na Manfredonský záliv.

V Monte Sant Angelo budete mať takisto individuálny čas na prechádzky a nákup suvenírov, darčekov a podobne. Nachádza sa tu naozaj množsvo rozličných obchodíkov v nádherných typických kamenných uličkách.

BENÁTKY

"Čerešničkou na torte" celého nášho zájazdu budú romantické Benátky. Ubytovanie budeme mať v prednádhernom hoteli s názvom Hotel al Graspo de Ua 3* priamo v centre Benátok len 5 minút od hlavného Námestia sv. Marka. Fotky tohto krásneho kráľovského hotela si určite pozri dole pod článkom smiley Hotel je situovaný v tichej bočnej ulici vedľa benátskeho slávneho mostu Rialto, hneď pri kanáli Grand Canal.

V Benátkach je množstvo kostolíkov, katedrál, napr. Bazilika sv. Marka, Kostol San Salvador (Kostol Najsvätejšieho Spasietľa) atď, ktoré určite tiež navštívime.

V hoteli sú zabezpečené raňajky smiley

KÚPANIE V MORI NA BENÁTSKEJ RIVÉRE

Zájazd zavŕšime celodenným kúpaním v mori na Benátskej riviére smiley

SPRIEVODCA

Sprevádzať nás počas celého pútnicko-poznávacieho zájazdu bude náš odborný sprievodca, a to úžasný gréckokatolícky kňaz vdp. Peter Paľovčík, na ktorého sa už veľmi tešíme smiley Mnohí z Vás sú už prihlásení, a tí, ktorí ešte nie ste a chcete sa k nám pripojiť prihláste sa vyplnením prihlasovacieho formulára kliknutím na tento odkaz: http://bit.ly/prihlaska-zajazd-pre-slobodnych-taliansko

DOPRAVA

Dopravu máme zabezpečenú moderným klimatizovaným a novým autobusom z roku výroby 2019 smiley

CENA

Pripravili sme pre vás výhodnú cenu 345 € yes

A ČO JE V CENE ZAHRNUTÉ?

- klimatizovaná autobusová doprava

- 1 x hotelové ubytovanie s polpenziou (raňajky, večera) v Monte Sant Angelo

- 2 x hotelové ubytovanie v San Giovanni Rotondo v hoteli s polpenziou (raňajky, večere)

- 1x hotelové ubytovanie s raňajkami v centre Benátok priamo pri Nám. sv. Marka

- pobytová taxa v hoteloch (Monte Sant Angelo, San Giovanni Rotondo, Benátky)

- povinné vstupné poplatky turistického autobusu do miest

- služby overeného sprievodcu

- prehliadky v San Giovanni Rotonto, Monte Sant Angelo, Benátkach

Na mieste už iba uhradíte cca 2 € na osobu na lodný taxík v Benátkach (platí sa na mieste sprievodcovi).

A ak nemáte vlastné poistenie, my Vám zabezpečíme v spolupráci s poisťovňou UNION komplexné cestovné poistenie za cenu 2 € na deň (to je 14 € na pobyt) alebo základné poistenie liečebných nákladov v zahraničí za 7,56 € (môžete si vybrať).

PRIHLASOVANIE A BLIŽŠIE INFORMÁCIE:

Prihlásiť sa môžeš vyplnením prihlasovacieho formulára kliknutím na tento odkaz http://bit.ly/prihlaska-zajazd-pre-slobodnych-taliansko
alebo volaj na 0910 911 686 alebo píš na office@katrande.org

Tešíme sa na Teba smileyheart
 

FOTKY Z BENÁTOK

FOTKY ZO SAN GIOVANNI ROTONDO

FOTKY Z MONTE SANT ANGELO

 

 

 

 

Podobné články

Chcel by si aj ty prispieť svojím svedectvom, článkom... alebo chceš pomôcť iným spôsobom k rastu tohto webu?

Ozvi sa nám!